Volgens mij ben je dan heel gelukkig.. dacht ik steeds. Ik fotografeerde een prachtig gezin, met als doel gezinsfoto’s voor opa en oma. Ik ontmoette ‘ opa en oma’, maar wat waren deze mensen nog fit; echt nog in topconditie! Ondanks dat het bloedheet was, en het dus zwaar was in het mulle zand, was het voor niemand een probleem, ongeacht leeftijd, om af en toe te springen, rennen, of lekker languit in het zand te ploffen. Bovendien kreeg ik de indruk dat ze enorm genoten van dit moment, maar ook van het leven, dat ze samen nog genieten van elkaar, de kinderen en de kleinkinderen. Zo wil ik het later ook.. . !!

Het is dan ook een feestje de foto’s te editen, hoewel het selecteren weer een enorme klus is..

Toch laat ik hier graag alvast een deel van mijn selectie zien, ik ben weer benieuwd wat jullie er van vinden? Een reactie achterlaten vind ik altijd leuk;-)!Familiereportage Familiereportage Familiereportage Familiereportage Familiereportage Familiereportage Familiereportage Familiereportage Familiereportage Familiereportage Familiereportage Familiereportage

 

Wil je meer van dit soort reportages bekijken? Kijk dan bijvoorbeeld eens hier: https://www.shootsbylaura.nl/trots/, of hier: https://www.shootsbylaura.nl/love-shoot-2/