Vandaag mochten ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s  komen kijken op Vestingeiland. Een kamp voor kinderen van 8 tot 12 jaar, waarbij zij zelf hutten gaan bouwen. Dit alles op een eilandje in Naarden Vesting.  Vandaag was er de prijsuitreiking namelijk, voor de mooiste hut! En mooie hutten… die waren er!

Ik vond het zo gaaf te zien dat dit soort kampen ook nog bestaan in deze tijd van gamen, pokemon Go, Ipad enzovoorts! Dit is Oud-Hollands geluk! Lekker timmeren en klussen met vrienden en vriendinnen. Je eigen hut bouwen, met 1, 2 of soms wel 3 verdiepingen. “Alleen op staan als het mag van de keurmeester!”

En dan de versieringen, nou kijk maar naar de foto’s, die zeggen genoeg. Wat een creativiteit! Ik  hoop van harte dat dit kamp nog honderden jaren door zal gaan, zo leuk is het! Wat fijn dat onze kinderen hiervan kunnen genieten en er een stichting is die dit allemaal mogelijk maakt ( en sponsors).

Morgen komt de brandweer langs, gaan ze zwemmen en van de kabelbaan racen. Vrijdag is het hutten afbreken en is er een kermis met zelf gemaakte kermiskraampjes.. Nou, ik ben echt onder de indruk, en belangrijker nog, mijn zoon is onder de indruk en heeft het kamp van zijn leven! Dank je wel alle lieve mensen die dit mogelijk maken! Hierbij wat foto’s, deel of download het gerust!

Directe link naar de foto’s: http://klanten.shootsbylaura.nl/vestingeiland/