A Day in my Life

We weten het allemaal..

De tijd vliegt voorbij, we rennen van hot naar her en staan veel te weinig stil bij de alledaagse dingen in het leven.

Maar de rituelen, gewoontes, alledaagse zaken die nu vanzelfsprekend lijken, zijn over enkele jaren vaak vergeten. De echte, gewone dingen, blijven soms niet hangen. Je vergeet ze.

“Ik zing altijd een liedje voor ze tijdens het tandenpoetsen”

Je vergeet hoe heerlijk slaperig de kleintjes naar beneden kwamen ( veel te ) vroeg in de ochtend. Waar je dochter blij van werd tijdens het knutselen, en hoe spannend ze het vond om te gaan paardrijden. Een valpartij of ruzie, waar er getroost moet worden door mama. Maar ook het gedoe met aankleden, eten ( of niet eten…). Hoe de kamertjes eruit zagen, wat in de mode was. Kleine alledaagse, gewone dingen.. Een dag uit je leven

“Ik kruip gewoon lekker over tafel”

“Die kleine dingen zijn, vind ik, eigenlijk heel groots.”

Want, als de tijd dan echt voorbij gevolgen is, en je kijkt terug…wilde je dat je meer had stil gestaan bij juist deze alledaagse dingen. Nu heb je het misschien niet door. Hoe mooi het alledaagse is. Hoe bijzonder het is dat jullie (nog) samen zijn. Gewoon is heel bijzonder.

Om die reden, bied ik nu shoots aan waarbij ik juist dàt kom vast leggen. Echte beelden. Niets geposeerd. Niets geënsceneerd. Real life. Om nooit te vergeten. Leuk voor nu. Nog veel specialer voor later.

Hoe gaat zo’n shoot?

Ik kom ongeveer 3 uur langs. In het begin zal iedereen even moeten wennen, maar al snel zal je merken dat ik onzichtbaar met jullie meeloop. Van het ochtendritueel, ontbijt, tot boodschappen doen, naar de sportvereniging, kinderen uit school halen. Alles kan. Zolang het maar echt is, fotografeer ik *A Day in your Life * op documentaire wijze.

Na afloop krijg je een online gallery met de mooiste beelden, een slideshow met muziek met ‘ het verhaal’en ik maak een mooi foto-album, zodat het echt nooit vergeten wordt ( ook niet als je computer crasht met alle digitale foto’s erop).

Tarief

Een dergelijke shoot kost natuurlijk meer tijd dan een reguliere familiereportage. Het tarief voor deze shoot is dan ook € 495,00 incl. BTW

Maaaaaaar.. je krijgt alle door mij geselecteerde beelden er bij ter download, het filmpje is ook inclusief èn een foto-album van 20 x 20 cm. Tegen een kleine vergoeding kan je een tweede album afnemen, leuk voor je (schoon,-) ouders. Enthousiast geworden? Vul hieronder je gegevens in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak!

error: Alert: Inhoud is beschermd en mag niet worden gekopieerd!!!